Forum www.dulcemariamireina.fora.pl Strona Główna

 Channing Tatum
Idź do strony 1, 2  Następny
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Sokka
♥ Vondy ♥
♥ Vondy ♥



Dołączył: 14 Lut 2009
Posty: 12442
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy
Ostrzeżeń: 0/4

PostWysłany: Czw 21:21, 04 Lut 2010    Temat postu: Channing Tatum

[link widoczny dla zalogowanych]

Arrow Channing Tatum - właściwie Channing Matthew Tatum (ur. 26 kwietnia 1980 roku w Culman, Alabama) - amerykański model i aktor. od 11 lipca 2009 r jest mężem Jenna Lee Dewan (ur. 3 grudnia 1980 w Hartford, Connecticut) - amerykańskiej tancerki i aktorki. Zagrali oni razem w filmie Step Up: Taniec zmysłów (2006). Jest najprzystojniejszym facetem świata wg. rankingu "People 2007".
Grał w filmach takich jak Coach Carter (2005) oraz Ona to on czy Step Up: Taniec zmysłów (2006).

Arrow Biografia :

Channing urodził się w Cullman, małym miasteczku w Alabamie. Był najstarszy spośród ósemki dzieci, ma francuskich, irlandzkich oraz amerykańskich przodków. Jego rodzina przeprowadziła się do Missisipi, kiedy miał 6 lat, chociaż odwiedza Alabamę każdego lata, gdzie wciąż mieszka jego matka.
Trenował futbol, piłkę nożną, baseball. W 9 klasie został wysłany do szkoły wojskowej, gdzie grał w drużynie futbolowej.
Pierwszym doświadczeniem Channinga w przemyśle rozrywkowym był modeling. Najpierw wystąpił jako tancerz w teledysku Ricky'ego Martina She Bangs, po audycji w Orlando na Florydzie, zapłacono mu 400$. Później podpisał umowę z agencją modeli w Miami i wkrótce pojawił się w magazynie Vogue. Później jego zdjęcia znalazły się na stronach Citizen K. oraz Contents, jak również w kampanii Abercrombie and Fitch, Nautica, American Eagle Outfitters i Emporio Armani. Channing wystąpił także w kilku reklamach telewizyjnych American Eagle Outfitters, Pepsi oraz Mountain Dew. W październiku 2001 magazyn Tear Sheet umieścił go na liście "50 najpiękniejszych twarzy".
Channing zajął się profesjonalnym aktorstwem, pojawiając się po raz pierwszy w 2004 roku w jednym z epizodów Kryminalnych zagadek Miami. Pierwszą rolę w filmie dostał w 2005 roku, jako Jason Lyle w filmie Coach Carter, w którym zagrał koszykarza. Pojawił się także w teledysku Twista "Hope". Wystąpił w teledysku Seana Paula oraz Ciary, które promowały film Step Up. W tym samym roku Tatum dostał małą rolę w Wojnie światów. Zrobił sobie przerwę w modelingu, by skoncentrować się na rozwijaniu kariery aktorskiej.
Channing brał udział w castingu do roli Gambita w filmie X-Men: Ostatni Bastion, jednak nie był tym którego szukano. Producent filmowy, Lauren Shuler Donner, dała mu rolę w filmie Ona to on, gdzie gra obiekt westchnień postaci granej przez Amandę Bynes. Premiera filmu odbyła się 17 marca 2006 roku.
Channing miał także zagrać w filmie Mongol, ale jego miejsce zajął Tadanobu Asano. Jego żoną jest Jenna Dewan. Poznali się na planie filmowym "Step up",po trzech latach (lipiec 2009)pobrali sie Malibu.

Arrow Filmografia :

2009: Fighting jako Shawn MacArthur
2009: G.I. Joe: Czas Kobry jako Duke
2009: Wrogowie publiczni (Public Enemies) jako Pretty Boy Floyd
2008: Stop-Loss jako Steve Shriver
2008: Step Up 2 jako Tyler Gage
2006: Step Up: Taniec zmysłów (Step Up) jako Tyler Gage
2006: Ona to on (She's the Man) jako Duke
2006: Wszyscy twoi święci (A Guide to Recognizing Your Saints) jako Antonio
2005: Spustoszenie (Havoc) jako Nick
2005: Wojna światów (War of the Worlds) jako Chłopiec w kościele (niewymieniony w czołówce)
2005: Supercross jako Rowdy Sparks
2005: Trener (Coach Carter) jako Jason Lyle
2002: Kryminalne zagadki Miami (CSI: Miami) jako Bob Davenport (sezon 3, odcinek 2: Pro Per – 2004)


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ewusqa
fan of Vondy ♥



Dołączył: 13 Lut 2009
Posty: 19639
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 50 razy
Ostrzeżeń: 0/4
Skąd: Kaliszfornia

PostWysłany: Pią 2:09, 05 Lut 2010    Temat postu:

bardzo mi sie podobal w Step up 2 Very HappyVery Happy

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Kala
Chasing The Sun.
Chasing The Sun.



Dołączył: 10 Lut 2009
Posty: 37984
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/4
Skąd: śląsk.

PostWysłany: Nie 0:30, 09 Wrz 2012    Temat postu:

Aż dziwne, że ten temat sie tak marnuje


Arrow


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ewusqa
fan of Vondy ♥



Dołączył: 13 Lut 2009
Posty: 19639
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 50 razy
Ostrzeżeń: 0/4
Skąd: Kaliszfornia

PostWysłany: Nie 0:36, 09 Wrz 2012    Temat postu:

chyba Czajnik nie ma tu powodzenia hhehe Razz chyba dziewczynki nie widziały Magic Mika

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Kala
Chasing The Sun.
Chasing The Sun.



Dołączył: 10 Lut 2009
Posty: 37984
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/4
Skąd: śląsk.

PostWysłany: Nie 0:44, 09 Wrz 2012    Temat postu:

Albo wręcz przeciwnie: widziały i nie ogarnęły Bo to może się zdarzyć Pomijając fakt, że film pod względem fabuły był okropny xD Chociaż - najważniejsze, że było na czym oko zawiesić




Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ewusqa
fan of Vondy ♥



Dołączył: 13 Lut 2009
Posty: 19639
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 50 razy
Ostrzeżeń: 0/4
Skąd: Kaliszfornia

PostWysłany: Nie 0:47, 09 Wrz 2012    Temat postu:

sory Kaluś ale ja na ten film nie poszłam na pewno dla fabuły
a wiesz, że ten filmn powstał w oparciu o doświadczenia Czajnika ? Razz

uwielbiam ten moment z tej animiki chyba sobie w podpis wrzuce


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Kala
Chasing The Sun.
Chasing The Sun.



Dołączył: 10 Lut 2009
Posty: 37984
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/4
Skąd: śląsk.

PostWysłany: Nie 0:52, 09 Wrz 2012    Temat postu:

Nie wiedziałam Surprised Surprised Surprised Surprised Wow Tzn nie wiem czy mam być pod wrażeniem czy nie

Bier


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ewusqa
fan of Vondy ♥



Dołączył: 13 Lut 2009
Posty: 19639
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 50 razy
Ostrzeżeń: 0/4
Skąd: Kaliszfornia

PostWysłany: Nie 1:01, 09 Wrz 2012    Temat postu:

no bo on kiedyś był striptizerem jak był młody Razz i jakiś tam koleś kazał mu opisać jego doświadczenia jak to wyglądało i na tej podstawie powstał film Razz mało tego ma być 2 część hehehe

a tak btw zazdroszcze jego żonie


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Kala
Chasing The Sun.
Chasing The Sun.



Dołączył: 10 Lut 2009
Posty: 37984
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/4
Skąd: śląsk.

PostWysłany: Nie 1:16, 09 Wrz 2012    Temat postu:

To on ma żonę?! Boże, ja jak zwykle nic nie wiem ładna jakaś? xD

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ewusqa
fan of Vondy ♥



Dołączył: 13 Lut 2009
Posty: 19639
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 50 razy
Ostrzeżeń: 0/4
Skąd: Kaliszfornia

PostWysłany: Nie 1:17, 09 Wrz 2012    Temat postu:

jego żoną jest ta ze step up Razz z 1 częsci Razz już są3 lata po ślubie Razz

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Kala
Chasing The Sun.
Chasing The Sun.



Dołączył: 10 Lut 2009
Posty: 37984
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/4
Skąd: śląsk.

PostWysłany: Nie 13:24, 09 Wrz 2012    Temat postu:

Przyznaję się bez bicia, że nie pamiętam, która to kobita. Zobaczyłam na tumblr i dalej jej twarz mi nic nie mówi W ogóle to nie pamiętam 1części StepUp Sad Koniecznie muszę sobie przypomnieć.



Ulubiony film z Channingiem? Mój to "The Vow" *-*

edit:

Dobra, już pamiętam :haha


edit:

"The Vow" - było zajebiste *-* Koniecznie muszę to zobaczyć jeszcze raz!!


jakie to smutne Sad


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez Kala dnia Nie 13:33, 09 Wrz 2012, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Caroline.
Naudrey!
Naudrey!



Dołączył: 15 Lut 2009
Posty: 8787
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 72 razy
Ostrzeżeń: 0/4

PostWysłany: Nie 13:36, 09 Wrz 2012    Temat postu:

Ulubiony mowisz xD Aktualnie Step UP i I że cię nie opuszczę Smile XD

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Kala
Chasing The Sun.
Chasing The Sun.



Dołączył: 10 Lut 2009
Posty: 37984
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/4
Skąd: śląsk.

PostWysłany: Nie 13:42, 09 Wrz 2012    Temat postu:

Ja jeszcze chyba nie widziałam "Dear John" czy jakoś tak Very Happy Także ten jeden film, z jego udziałem muszę nadrobić Very Happy. No chyba, że widziałam, a nie pamiętam








to też jest dobre





Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez Kala dnia Nie 13:50, 09 Wrz 2012, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Nessi
team pancakes



Dołączył: 11 Maj 2009
Posty: 7643
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 41 razy
Ostrzeżeń: 0/4

PostWysłany: Nie 17:55, 09 Wrz 2012    Temat postu:

Dear John jest super, polecam <3

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ewusqa
fan of Vondy ♥



Dołączył: 13 Lut 2009
Posty: 19639
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 50 razy
Ostrzeżeń: 0/4
Skąd: Kaliszfornia

PostWysłany: Nie 22:36, 09 Wrz 2012    Temat postu:

a ja polecam książkę Dear John bo końcówka jest fajniejsza niż we filmie heheh

ja nie widziałam wszystkich filmów z nim przyznaję się Razz nie widziałam tego najnowszego chyba Razz 21 jump street to się chyba nazywa Razz

The Vow piękny film ale szczerze powiedziawszy byłam rozczarowana końcówką Razz


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.dulcemariamireina.fora.pl Strona Główna -> Film / Aktorzy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
gRed v1.3 // Theme created by Sopel & Programosy
Regulamin